2013-09-09

2013-2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

.Ders kayıtları 09-17 Eylül tarihleri arasında http://ogr.nku.edu.tr/ adresinden yapılacaktır.

.Öğrenciler en fazla 45 AKTS derse kayıt yapabilecekler.

.2013 girişili öğrencilerin kayıt yenileme işlemi bulunmamaktadır.

.Katkı payları ve öğrenim ücretleri, 09-17 Eylül tarihleri arasında herhangi bir Halk Bankası şubesine öğrenci numarası belirtilerek yatırılacaktır. (Normal öğretim süresini okuyan örgün öğretim öğrencileri katkı payı yatırmayacaktır. Bu öğrencilerin banka işlemleri bulunmadığından belirtilen tarihler arasında kayıt işlemi yapabileceklerdir.)

.Ders seçimi için son gün 17 eylül 2013 .Ders kayıt çıktısının danışmana onaylatılmasının son günü 20 eylül 2013

.Ders ekle çıkar haftası:18-27 eylül (kayıt haftasında ders seçmeyen öğrenciler ekleme-çıkarma yapamaz)

.Mazeretli kayıt için son gün:27 eylül 2013(mazeretleri ilgili bölüm başkanlığı tarafından uygun görülen öğrenciler mazeretli kayıt yapabilirler)

.27 eylül 2013 tarihi itibariyle mazeretli kayıt ders seçme ve banka tahsilat işlemleri sona erecek olup kesinlikle uzatılmayacaktır.