2015-06-19

2014-2015 MEZUNİYET TÖRENİ

Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Mezuniyet töreni 19 Haziran Cuma günü saat 14.00'te Namık Kemal Üniversitesi Spor Komleksinde gerçekleşti.

Öğrenci velilerinin yoğun katılım gösterdiği tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Okul birincisi Serap ZENGİN'in konuşmasının ardından Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veli SIRIM ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr.İhsan SOYSAL'ın konuşmaları devam etti.

Sıra dereceye giren öğrencilerin ödül törenine geldi. Okul birincisi Serap ZENGİN'e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan SOYSAL, Okul ikincisi Melodi TOMBAŞ'a Marmara Ereğlisi Kaymakam Vekili M. Emin NASIR, Okul üçüncüsü Selma TORU'ya eski Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. M. Ömer AZABAĞAOĞLU ödüllerini verdi.

Bölüm bazında dereceye giren öğrencilerimiz:

Muhasebe ve Vergi Uyg. Bölüm Birincisi Melodi TOMBAŞ

Muhasebe ve Vergi Uyg. Bölüm İkincisi Selma TORU

Muhasebe ve Vergi Uyg. Bölüm Üçüncüsü Kerem Can PEKMEZCİ

Turizm ve Otel İşlet. Bölüm Birincisi Gamze ÇELİK

Turizm ve Otel İşlet. Bölüm İkincisi Cansu YAMAN

Turizm ve Otel İşlet. Bölüm Üçüncüsü Müge İŞLER

Büro Yönetimi ve Yön. Asist. Bölümü Birincisi Serap ZENGİN

Büro Yönetimi ve Yön. Asist. Bölümü İkincisi Esra ACUN

Büro Yönetimi ve Yön. Asist. Bölümü Üçüncüsü Çiğdem KAÇAN

Sevgili Mezunlarımız,

Hepinizi tekrar tebrik ediyor, sizleri yaşamınızın yeni dönemine iyi dilekler ve sevgiyle uğurluyoruz. Allah yolunuzu açık etsin!