Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu
2017-05-30

Marmaraereğlisi M.Y.O. 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni



YÜKSEKOKULUMUZ MEZUNİYET TÖRENİ COŞKU İÇİNDE GERÇEKLEŞTİ
Yüksekokulumuz mezuniyet töreni 26 Mayıs 2017 tarihinde Merkez Kampus Stadı’nda gerçekleşti. Tüm ön lisans programlarının katıldığı törende Meslek Yüksekokulumuz birincisi Murat TAŞ Yüksekokulumuz kütüğüne ismini çaktı. Yüksekokulumuz ilk üç derecesine giren Murat TAŞ, Gamze ATSAN ve İbrahim EROLU’nun başarıları vesilesiyle Rektör Yardımcı Prof. Dr. İsmail YILMAZ tarafından tebrik edilerek kendilerine plaketleri takdim edildi. 
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölüm derecelerine giren öğrencilerin plaketleri Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veli SIRIM ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hicran Özlem ILGIN tarafından verildi.
Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı derecelerine giren Erhan İLHAN, Ömer ÇİÇEK ve Kaan DERYA’ya plaketleri Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan URUÇ, Öğr. Gör. Fazilet AVCU ve Öğr. Gör. Sami AVCU tarafından verildi.
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Program derecesine giren Adem BAŞPINAR'a plaketi Öğr. Gör. Hande ÖZOLGUN tarafından verildi.
Mezun olmanın sevincini yaşayan öğrencilerimizin heyecanları keplerin geri sayım ile gökyüzüne fırlatılmasıyla coşkuya dönüştü. Heyecanlarını aileleri ile paylaşan öğrencilerimizin iki yılın biriktirdiği anılarla yüksekokulumuzdan ayrılırken hepsinin yollarının açık olmasını temenni ediyor ve başarılarının tüm hayatları boyunca daim olmasını diliyoruz.