2018-10-04

MARMARAEREĞLİSİ MYO 2018-2019 AKADEMİK YILI ORYANTASYON PROGRAMI

2018-2019 Akademik yılı oryantasyon programı 04.10.2018 tarihinde saat 10:30'da Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleşti. Programa Marmaraereğlisi Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın İrfan TÜTÜN, İlçe Halk Eğitim Müdürü Sayın Enver TERZİ ve tüm akademik personel davetli olarak katıldılar. Birinci sınıf öğrencilerimizin ilgisi ile karşılanan toplantıda, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Veli SIRIM bir konuşma gerçekleştirdi.
Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr. Hicran Özlem ILGIN tarafından yeni öğrencilerimize Yüksekokulumuz eğitim ve öğretim sistemi, üniversite yaşamı, yönetmelikler, idari yapı, sosyal olanaklar ve topluluklara ilişkin bilgilerin verildiği bir sunum yapıldı. Sunumun ardından oryantasyon toplantısı tamamlandı ve öğrencilerimize ikramlarda bulunuldu.
Yüksekokulumuza yeni katılan tüm öğrencilerimize akademik yaşamlarında başarılar dileriz.