2018-11-20

MEMYO Sosyal Yardımlaşma Bu Sefer Bursa''''nın Köylerinde

MEMYO Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü Üyeleri bu sefer Bursa Belenören'e bağlı 3 köy okuluna ulaştı. Baraklı İlköğretim, Gelemiç İlköğretim ve Sorgun İlköğretim'deki miniklerin ihtiyaçlarını tespit ederek toplayan ve paketleyerek miniklere ulaştıran kulüp üyelerine Marmaraereğlisi Belediyesi araç desteği sağladı. Ulaştıkları köylerde köy sakinleri tarafından heyecanla karşılanan üyeler Belenören Kültür evini ziyaret etti aynı zamanda kendileri için hazırlanan sofralarda hep birlikte ağırlanmak fırsatını elde ettiler. Minikler için bot, mont, kırtasiye malzemesi desteği ulaştıran üyeler karşılaştıkları ilgiden çok duygulandıklarını dile getirdiler. Minik kardeşlerini kendi elleriyle giydiren ve onların sevinçlerine yakından tanık olan Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu öğrencileri bu çalışmalar ile daha çok köy okuluna ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdiler. Biz de Belenören'de öğrencilerimizi ağırlayan Halil İbrahim Yavuz ve eşi Emine Yavuz'a minnetlerimizi sunuyoruz. Ayrıca organizasyona destek veren Belenören Muhtarlığı'na, Yavuz Selim Muhtarlığı'na, Marmaraereğlisi Belediyesi'ne ve yardımların bir araya gelmesini sağlayan tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz.