Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu
2018-05-21

MARMARAEREĞLİSİ MYO ÖĞRENCİLERİNİN SPORTİF BAŞARILARI ÖDÜLLENDİRİLDİ



Namık Kemal Üniversitesi Spor Şenliği haftasında dereceye giren öğrencilerimiz madalya ile Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Veli SIRIM tarafından ödüllendirildi. Futbol takımımız turnuvada kazandıkları 2.lik kupasını yüksekokulumuz müdürü Veli Sırım’a makamında teslim etti. Takım kaptanı Miraç Sevban Küçükosmanoğlu, turnuvada final maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını ve önümüzdeki senede turnuvanın şampiyonu olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etmiştir. Futbol takımı oyuncuları adına konuşan takım kaptanı, başarının ekip ruhu ile çok çalışarak, MEMYO adı altında aidiyet duygularını ön plana çıkarak sağlandıklarını belirtmiştir.

Yine turnuvada güreş sporunda bireysel olarak başarılı ve kategorisinde 1. olan Emre Palaz ve 2. olan Kerem Sevilmiş’e plaketleri Yüksekokulumuz Müdürü Veli Sırım tarafından takdim edilmiştir.

Spor faaliyetlerinde başarının her geçen yıl artması umuduyla, başarılı olan öğrencilerimize tek tek teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.