Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu
2022-06-05

Doç. Dr. Veli SIRIM ve Öğr. Gör. Yarkın ÇELİK, BAP Kapsamında Desteklenen VII INCSOS Karabağ Kongresine Katıldı



Azerbaycan Cumhuriyeti Millî Meclisi Başkanı Prof. Dr. Sahibe GAFAROVA ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un himayelerinde, Uluslararası Balkan Üniversitesi ve Azerbaycan ADA Üniversitesi iş birliği ile organize edilen International Congress on Social Sciences (INCSOS) VII. Karabağ Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi tamamlandı.

40’ı aşkın bilim insanı ile Kongre’ye yüksek bir katılım gerçekleştiren Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi heyetinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve eşi Selda ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKDİM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ ile çok sayıda akademisyen yer aldı.

Marmaraereğlisi MYO Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM ve Öğr. Gör. Yarkın ÇELİK’de “Uygulamalı Dijital Eğitim Platformu ile Etkin Önlisans Eğitimi: Marmaraereğlisi MYO Örneği” başlıklı bilimsel çalışmasıyla kongreye katılım sağladı. Ayrıca Öğr. Gör. Yarkın ÇELİK “Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Yeni Medya” başlıklı başka bir bilimsel çalışmayla daha kongreye katılım sağladı.