Turizm ve Otel İşletmeciliği (İ.Ö.) Ders Kataloğu

1. Sınıf

2010 - 2011 Güz Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
GZD102 Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I 2 0 2
GZD102 Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I 2 0 2
AHG102 Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama 2 1 3
GOD108 Bilgisayar I 2 2 4
TOİ105 Bilgi ve İletişim Teknolojisi-I 2 1 3
AHG105 Gıda Teknolojisi 1 1 2
AHG105 Gıda Teknolojisi 1 1 2
GOD158 İletişim 2 0 2
GOD158 İletişim 2 0 2
TOİ102 Kat Hizmetleri 3 0 3
TOİ101 Ön Büro Hizmetleri 2 0 5
AHG104 Önbüro İşlemleri 2 0 2
AHG103 Temizlik Ürünleri Kullanımı ve Denetimi 2 1 3
GOD203 Ticari Matematik 1 1 2
GOY103 Ticari Matematik 3 0 4
AHG101 Turizm Ekonomisi 2 0 2
AHG101 Turizm Ekonomisi 2 0 2
GZD101 Türk Dili I 2 0 2
GZD101 Türk Dili I 2 0 2
GZD103 Yabancı Dil I 4 0 4
GZD104 Yabancı Dil I 4 0 4
GZD153 Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik 2 0 2
TOİ104 Yiyecek İçecek Servisi I 3 1 6
Seçmeli ()
GZD153 Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik 2 0 2
Toplam AKTS: 65

2010 - 2011 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
GZD202 Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II 2 0 2
GZD202 Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II 2 0 2
GOD208 Bilgisayar II 2 2 4
GOD208 Bilgisayar II 2 2 4
GOD253 Genel Muhasebe 2 0 2
AHG202 Mutfak Hizmetleri Yönetimi 2 1 3
AHG202 Mutfak Hizmetleri Yönetimi 2 1 3
AHG202 Mutfak Hizmetleri Yönetimi 2 1 3
AHG201 Otel İşletmeciliği 2 0 2
TOİ204 Önbüroda Oda İşlemleri 2 0 3
AHG203 Ön Büro Yönetimi 2 1 3
AHG205 Temizlik Hizmetleri İşletmeciliği 2 1 4
AHG451 Turizm ve Çevre 1 1 2
GZD201 Türk Dili II 2 0 2
GZD201 Türk Dili II 2 0 2
GZD204 Yabancı Dil II 4 0 4
AHG204 Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi 2 1 4
Toplam AKTS: 49

2010 - 2011 Tek Ders(Bahar)
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
GZD102 Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I 2 0 2
GZD202 Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II 2 0 2
AHG102 Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama 2 1 3
GOD108 Bilgisayar I 2 2 4
GOD208 Bilgisayar II 2 2 4
GOD253 Genel Muhasebe 2 0 2
AHG105 Gıda Teknolojisi 1 1 2
GOD158 İletişim 2 0 2
AHG202 Mutfak Hizmetleri Yönetimi 2 1 3
AHG201 Otel İşletmeciliği 2 0 2
AHG104 Önbüro İşlemleri 2 0 2
AHG203 Ön Büro Yönetimi 2 1 3
AHG205 Temizlik Hizmetleri İşletmeciliği 2 1 4
AHG103 Temizlik Ürünleri Kullanımı ve Denetimi 2 1 3
GOD203 Ticari Matematik 1 1 2
AHG101 Turizm Ekonomisi 2 0 2
GZD101 Türk Dili I 2 0 2
GZD201 Türk Dili II 2 0 2
GZD104 Yabancı Dil I 4 0 4
GZD204 Yabancı Dil II 4 0 4
AHG204 Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi 2 1 4
Seçmeli ()
GZD153 Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik 2 0 2
Toplam AKTS: 58
2. Sınıf

2010 - 2011 Güz Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
AHG307 Gıda ve Personel Hijyeni 1 1 2
AHG354 Kat Hizmetleri Yönetimi I 2 2 4
AHG302 Kongre ve Fuar Yönetimi 2 2 4
AHG306 Mesleki Yabancı Dil I 2 2 4
AHG305 Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü 2 0 2
AHG303 Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizleri 2 1 4
AHG304 Turizm Mevzuatı 2 0 3
AHG301 Turizm Pazarlaması 2 1 3
AHG351 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi 2 2 4
Toplam AKTS: 30

2010 - 2011 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
AHY403 Endüstriyel Yiyecek Üretimi I 2 2 4
GMD201 Genel Muhasebe II 3 1 5
GOD453 Girşimcilik 2 0 3
GOD453 Girşimcilik 2 0 3
GOD453 Girşimcilik 2 0 3
GOD455 İnsan Kaynakları Yönetimi 2 0 3
GOD455 İnsan Kaynakları Yönetimi 2 0 3
GOD455 İnsan Kaynakları Yönetimi 2 0 3
GOD357 İş Hukuku 2 0 3
GOD357 İş Hukuku 2 0 3
GOD357 İş Hukuku 2 0 3
TOİ203 Kat Hizmetlerinde Temizlik İşleri 2 0 2
AHG401 Mesleki Yabancı Dil II 2 2 4
AHG401 Mesleki Yabancı Dil II 2 2 4
AHG401 Mesleki Yabancı Dil II 2 2 4
TOİ202 Otel İşletmeciliği 2 0 3
AHG451 Turizm ve Çevre 1 1 2
AHG451 Turizm ve Çevre 1 1 2
AHY404 Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonu 2 1 3
AHY404 Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonu 2 1 3
AHY404 Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonu 2 1 3
AHY402 Yiyecek İçecek İşletmeciliği II 2 2 4
AHY402 Yiyecek İçecek İşletmeciliği II 2 2 4
AHY402 Yiyecek İçecek İşletmeciliği II 2 2 4
AHY401 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü 2 1 4
AHY401 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü 2 1 4
AHY401 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü 2 1 4
TOİ205 Yiyecek İçecekServisi II 3 1 5
Toplam AKTS: 95

2010 - 2011 Tek Ders(Bahar)
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
AHY403 Endüstriyel Yiyecek Üretimi I 2 2 4
AHG307 Gıda ve Personel Hijyeni 1 1 2
GOD453 Girşimcilik 2 0 3
Toplam AKTS: 9

2010 - 2011 Tek Ders(Güz)
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
GOD455 İnsan Kaynakları Yönetimi 2 0 3
Toplam AKTS: 3

2010 - 2011 Tek Ders(Bahar)
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
GOD455 İnsan Kaynakları Yönetimi 2 0 3
GOD357 İş Hukuku 2 0 3
AHG354 Kat Hizmetleri Yönetimi I 2 2 4
AHG354 Kat Hizmetleri Yönetimi I 2 2 4
AHG302 Kongre ve Fuar Yönetimi 2 2 4
AHG306 Mesleki Yabancı Dil I 2 2 4
AHG401 Mesleki Yabancı Dil II 2 2 4
TOİ101 Ön Büro Hizmetleri 2 0 5
AHG305 Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü 2 0 2
AHG303 Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizleri 2 1 4
AHG304 Turizm Mevzuatı 2 0 3
AHG301 Turizm Pazarlaması 2 1 3
AHG451 Turizm ve Çevre 1 1 2
AHY404 Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonu 2 1 3
AHY402 Yiyecek İçecek İşletmeciliği II 2 2 4
AHY401 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü 2 1 4
AHG351 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi 2 2 4
Toplam AKTS: 60