Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu
2022-05-30

Marmaraereğlisi MYO, İlkokul Öğrencilerini Sanal Gerçeklik Gözlüğüyle Buluşturdu



Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu, Maramaraereğlisi Büyükşehir Belediyesi Atatürk İlkokulu Öğrencilerini Sanal gerçeklik teknolojisiyle ve gözlüğüyle buluşturdu. Sosyal sorumluluk kampanyalarına hız kesmeden devam eden Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu, minik kalpleri sanal gerçeklik gözlükleriyle Anıtkabir’e götürdü.

Trakya’dan tüm Türkiye’ye uzanan yardım eli Marmaraereğlisi MYO Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu, başlattığı VR Sosyal Sorumluluk projesinin ilkini gerçekleştirdi. Bugüne kadar 204 okul ve 6.000’den fazla minik kalbe dokunan topluluk, başlattığı “Sanal Gerçeklik Gözlüğü Sosyal Sorumluluk Projesi ile ilkokul öğrencilerinin yüzünü güldürmeye, yeni tecrübeler ve deneyim kazandırmaya devam ediyor.

Maramaraereğlisi Büyükşehir Belediyesi Atatürk İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, Müdür Yardımcısı Baycan YAPAN ve sınıf öğretmenleri Özge YILMAZ eşliğinde 360 derece sanal gerçeklik teknolojisi ve gözlüğüyle Anıtkabir’i ziyaret ederek Anıtkabir ile ilgili bilgiler öğrendiler.

Marmaraereğlisi Uygulamalı Dijital Eğitim Platformu’nun (MEMYO Online) proje yürütücüsü Öğr. Gör Yarkın ÇELİK ve topluluk öğrencileri, başlattıkları “VR Sosyal Sorumluluk” projelerinin ilkini gerçekleştirmekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, İlkokul öğrencileri de Üniversite yönetimine teşekkürlerini sundu. VR Sosyal Sorumluluk projesi sonraki haftalarda farklı okul ve öğrencilerle buluşmaya devam edecek.