Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu
2020-10-27

Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Katılımıyla Gerçekleştirildi



Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda maske ve mesafe kurallarına uygun olarak üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirilen Akademik Kurul Toplantısı’na üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI, Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM, Yüksekokul akademik ve idari kadrosu katıldı.

2020–2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan URUÇ’ın okul tanıtım sunumu ve Öğr. Gör. Yarkın ÇELİK’in öğrenci toplulukları sunumu ile devam etti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in konuşmalarıyla ve önerilerin paylaşılmasıyla Akademik Kurul toplantısı sona erdi.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM “Bu eğitim öğretim yılının Yüksekokulumuz, Üniversitemiz ve tüm üniversitelerimiz için hayırlara, başarılara, sağlıklı nice güzel günlere vesile olmasını diliyorum. Daha önceki yıllarda akademik kurul toplantılarımızı kendi içimizde yapmaktaydık. Bu toplantımızda ise Sayın Rektörümüz ve Sayın Genel Sekreterimizin katılımıyla bir ilki ve ayrıcalığı yaşıyoruz. Şahsım ve Yüksekokulum adına Rektörümüz Prof. Dr. Sayın; Mümin ŞAHİN’e şükranlarımı sunuyorum.” sözlerine yer verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, başarı grafiği giderek yükselen Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin yoğun çalışma temposu hakkında detaylı bilgi verdikten sonra, ülke olarak içinden geçtiğimiz salgın döneminde alınan tedbirlere ve özellikle uzaktan eğitime dair gerçekleştirilen atılımlara değindi. “Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yeni Eğitim Öğretim yılımızın hayırlara vesile olmasını diliyor ve bir an önce COVID-19 pandemisinden hem ülkemiz hem de insanlık adına kurtulmayı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle ve yüksekokul tanıtım gezisiyle noktalandı.