2017-10-25

MARMARAEREĞLİSİ MYO ÖĞRENCİLERİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

Yüksekokulumuz öğrencilerinin kendi talepleri ile 25 Ekim 2017 tarihinde Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin araç desteği ile gerçekleştiren ziyarette öğrencilerimizin yüksek katılımı ve ilgisi nedeniyle aynı gün içinde iki ayrı grup halinde yapılan ziyarette huzurevi sankinlerine çiçek ve kurupasta ikramları hazırlanarak sunuldu.

Öğrenciler "Bu ziyaretleri daha sık yapmalıyız hem onlar çok mutlu oldu hem de biz çok mutlu olduk." diyerek yaptıkları ziyaretten aldıkları keyfi ve iç huzuru dile getirdiler.

Ziyaretlerinden dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, toplumsal farkındalık noktasında bu duyarlılıklarının devamını dileriz.