2017-05-23

Yüksekokulumuz Folklor Ekibi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Marmaraereğlisi'nde Coşkuyla Kutlandı.
Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törenlere, Sahildeki tören alanındaki kutlama programıyla devam edildi. İlçe Kaymakamı Sıdkı ZEHİN, İlçe Garnizon Komutanı Erkan YASAN, Belediye Başkanı İbrahim UYAN, Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veli SIRIM başta olmak üzere protokolün diğer temsilcileri, öğretmen, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama törenlerinde, Yüksekokulumuz folklor ekibi de sergilediği gösteri ile törendeki yerini aldı.