2020-11-11

“Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” Fidan Dikme Programı Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu’nda Gerçekleştirildi.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” programı kapsamında hayata geçirilen fidan dikme töreni Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Kampüs alanında, COVID-19 pandemisiyle ilgili korunma tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı Sıdkı ZEHİN, ilçe belediye başkanı Hikmet ATA, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM, ilçe protokol üyeleri, öğrenciler ve halktan katılımla gerçekleşen etkinlik esnasında, Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü’nce günün anısına hediyeler takdim edildi.

Türkiye genelinde 81 il ve 922 ilçede aynı gün ve 11:11’de gerçekleştirilen “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” programı kapsamında 260 fidan toprakla buluşmuş oldu.