2024-05-21

Memyo Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Topluluğundan Uçurtma Şenliği

Tekirdağ Memyo Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Topluluğu tarafından 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında "Uçurtma Şenliği" düzenlendi. Yüksekokul bahçesinde gerçekleştirilen şenliğe öğrenciler, akademisyenler ve idari personel katıldı.

Şenlikte uçurtma yapımı ve uçurtma uçurma yarışmaları düzenlendi. Öğrenciler, renkli uçurtmalar ile gökyüzünü süsledi ve keyifli vakit geçirdi.

Memyo Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Topluluğu Başkanı yaptığı açıklamada, "Uçurtma Şenliği'ni 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında düzenledik. Amacımız öğrencilerimizi bir araya getirmek ve onlara keyifli bir etkinlik sunmaktı. Katılım çok güzeldi, öğrencilerimiz çok eğlendi. Bu tür etkinlikleri bundan sonra da düzenlemeye devam edeceğiz." dedi.

Şenliğe katkı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı Marmaraereğlisi İl Müdürlüğü'ne Memyo Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Topluluğu tarafından teşekkür edildi.