Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu
2024-06-06

Marmaraereğlisi MYO 2024 Mezuniyet Törenini Gerçekleştirdi



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuzun Konferans Salonunda düzenlenen törene Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan GÜRBÜZEROL, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Sayın Murat TAŞAN, Marmaraereğlisi İlçe Jandarma Komutanı Ceyhun KOŞTU, Marmaraereğlisi İlçe Emniyet Müdürü Yaşar ÇAKICI, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, akademik ve idari personel, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu (MEMYO), Saygı Yürüyüşü ile başlayan bir törenle 2024 mezunlarını uğurladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, MEMYO haber bülteni video gösterimi ile okulun ve öğrencilerin başarıları izleyicilere sunuldu.

Protokol konuşmalarının ardından, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere belgeleri takdim edildi. İş birliği kapsamında destek olan kurumlar ve personellerine de katkılarından dolayı teşekkür edilerek belgeleri takdim edildi. Geleneksel kütük çakma töreni ile mezuniyet coşkusu zirveye taşındı. Son olarak, kep atma merasimi ile mezunlar yeni hayatlarına adım attılar.

Törende konuşan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM mezunlara başarı dileklerini ileterek, "Ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olmanızı ümit ediyoruz. Kazandığınız bilgi ve becerilerle hayatınızda başarılar diliyorum." dedi.

Üniversitemiz 2023-2024 akademik yılı mezunları adına bir konuşma yapan Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü Öğrencisi ve yüksekokul birincisi Burçin UZUNER, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin bir üyesi ve mezunu olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, “Tüm arkadaşlarımız adına eğitim hayatımızda emeği geçen hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mezuniyet programı geleneksel kep atma töreni ve fotograf çekimleriyle ile sona erdi.