Yüksekokulumuz Öğretim Görevlileri 1-4 Ekim tarihlerinde Bosna –Hersek Saraybosna’da düzenlenen III. Adriyetik’ten Kafkasya’ya Geleneksel Gıdalar Sempozyumuna The 3rd International on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus katılarak poster bildiri sundular
Yüksekokulumuz Öğretim Görevlilerinden Öğr. Gör. Sami AVCU , Öğr. Gör. Fazilet AVCU ve Öğr. Gör. Kamile GÜLGEZEN, 1-4 Ekim tarihlerinde Bosna –Hersek / Saraybosna’da düzenlenen III. Adriyetik’ten Kafkasya’ya Geleneksel Gıdalar Sempozyumuna katılarak poster bildiri sundular.
Geleneksel yaşam tarzının etkisi ile oluşan gıdaların, üretim sürecini değerlendirmek, Adriyatik'ten Kafkasya'ya kadar olan ülkelerde üretilen ve yerel, geleneksel gıda ürünlerinin önemini belirtmek ve üniversiteler arasında daha fazla akademik ve kültürel anlaşmalar geliştirme amacıyla gerçekleştirilen Sempozyum Namık Kemal Üniversitesi, Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Saraybosna Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlendi.
Sempozyuma , Öğr. Gör Kamile GÜLGEZEN “Tekirdağ’s Bulama Dessert on the Way of Balkan’s” konulu Poster Bildiri, Öğr. Gör. Fazilet AVCU “Mihaliç Cheese” konulu Poster Bildiri, Öğr. Gör. Sami AVCU “Candied Chestnut, A Traditional Turkish Sweet” konulu Poster Bildiri ile katıldı.