2024-05-28

Geleceğin Üniversitelileri Projesinde Marmaraereğlisi Gençlik Merkezi Öğrencilerini Yüksekokulumuzda Misafir Ettik

Memyo Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Topluluğu tarafından yürütülen “Geleceğin Üniversitelileri” projesinde Marmaraereğlisi Gençlik Merkezi resim kursu öğrencilerini Yüksekokulumuzda misafir ettik. Bir günlük üniversite hayatını yaşayan ortaokul öğrencileri derslere katılım sağlayarak Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Sercan Gülay’a üniversite hayatı ile ilgili sorularını sordular. Daha sonra öğretim üyelerimizi ziyaret eden öğrenciler, Yüksekokul müdürü Doç. Dr. Veli Sırım’a teşekkürlerini makamında ziyaret ederek ilettiler. Yüksekokulumuzda farklı etkinlikler ile güzel zaman geçiren misafirlerimiz, yine Yüksekokulumuzun Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programında eğitim gören Emine Akkaya, Selvi Dayar, Betül Mamak ve Sultan Efkerili tarafından hazırlanan ikramları yediler. Gün sonunda bir günlük üniversite hayatlarını başarılı bir şekilde yerine getirdikleri için kendilerine sembolik birer mezuniyet belgesi verildi.