2017-03-13

MEMYO''DAN 32.YARDIM KAMPANYASI

Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü öğrencileri 32. yardım kampanyasını tamamladı. Bugüne dek 800’ü aşkın öğrencinin mont, bot, atkı, bere, eldiven, çorap, kırtasiye gibi birçok ihtiyacına cevap veren Kulüp bu yıl da yardım çağrısında bulunan köy okullarına ulaşıyor. Yaptığı 32. kampanya ile Van Özalp Oymaklı Köyü İlköğretim Okulu’nda imkânsızlıklarla eğitim gören 31 öğrenci için kırtasiye, bot, atkı, bere ve çorap tedarik eden kulüp üyeleri her birini hediye paketleri yaparak minik öğrenci kardeşlerine göndermek üzere kolilere yerleştirdi. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veli SIRIM, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hicran Özlem ILGIN ve Öğr. Gör. Hakan URUÇ’un da bizzat kampanyanın tamamlanması süresince destek verdi. Kulüp üyeleri geçen yıldan bu yıla artan kampanyalarındaki sürekliliği gönüllülük esası ile çalışmaya borçlu olduklarını belirttiler.