2024-03-05

Muhasebeciler Haftası Etkinlikleri Kapsamında Söyleşi Düzenlendi

Muhasebeciler Haftası etkinlikleri kapsamında, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencilerine yönelik “Muhasebe Mesleği’nin Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşiye, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Mustafa Bay konuşmacı olarak katıldı. Bay, muhasebe mesleğinin tarihi, günümüzdeki durumu ve geleceği hakkında bilgiler verdi.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencileri, muhasebe mesleği ile ilgili merak ettikleri soruları SMMM Mustafa Bay'a yöneltti. Bay, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak mesleki tecrübelerini paylaştı.

Etkinlik sonunda, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencileri SMMM Mustafa Bay'a katılımı ve katkıları için teşekkür ettiler.