Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu
2016-11-11

YÜKSEKOKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.



YÜKSEKOKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.
Türkiye Cumhuriyetinin kurucu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yıl dönümünde Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin özenle hazırlamış olduğu törenle anıldı.
Yüksekokulumuzda saygı duruşunun ardından Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı öğrencilerinden Deniz Aras ve Salih Kamil Vuran’ın işaret dili eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından anma programı Hüsniye Akmercan’ın sunumuyla başladı. Okulumuz öğrencilerinden Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencisi Deniz Tavşanlı günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasıyla devam etti.
Ardından Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencilerinden Beste Taner, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını anlatan konuşmasını gerçekleştirdi. Mustafa Kemal’in gördüğü son rüyayı Hande Kardaş’ın okumasının ardından Büyük Önderin hayatında gelecekle ilgili hayallerini Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencisi Canan Ekşi bizlerle paylaştı.

Program Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı öğrencilerinden Vedat Şaylığ’ın ve Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencilerinden Ömer Faruk Topçugil’in Ulu Önder’e yazılmış olan şiir dinletisi ile son vermiş bulundu. 
Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ile anıyoruz.