Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu
2020-09-22

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Sadece Stajı Kalan Öğrencilere Duyuru



 KOVID-19 salgını dolayısı ile 2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı ile sınırlı kalmak koşuluyla zorunlu ve isteğe bağlı dönem içi stajı T.C. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Koordinatörlüğü’nün 18.09.2020 tarihli toplantısı uyarınca Meslek Yüksek Okullarında Ödev/Proje/Ders Uygulaması şeklinde uzaktan eğitim olarak gerçekleştirilecektir.

    2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı zorunlu ve isteğe bağlı dönem içi stajı uygulamasından 2018 giriş veya daha eski kayıtlı, derslerini tamamlamış ve mezuniyet için sadece staj eksiği kalmış öğrencilerimiz yararlanabilir.

 

STAJ TAKVİMİ

  • 21.09.2020 - 09.10.2020 Staj başvurularının yapılması: Staj başvurusunda bulunacak öğrenciler tarafından Meslek Yüksek Okulu internet sayfasındaki “Staj Başvuru Formu” doldurularak Marmaraereğlisi Meslek Yüksek Okulunun resmi e-posta adresine (memyo@nku.edu.tr) göndermeleri gerekmektedir.
  • 12-16 Ekim 2020 Staj başvurularının değerlendirilmesi: Staj başvuruları Program Staj Danışmanı tarafından değerlendirilerek, staj yapması uygun görülen öğrenciler Muratlı Meslek Yüksek Okulu’nun resmi internet sayfasında ilan edilecektir.
  • 30 Kasım 2020 Staj yerine geçecek ödev/proje/ders teslimi için son tarih: Staj yerine geçecek ödevler hem UZEM (ALMS) üzerinden öğrenciler tarafından sisteme hem de ilgili Program Staj Danışmanının e-posta adresine gönderilecektir.

Staj ödevini oluşturacak evrak: Staj Ödev Dosyası, Meslek Yüksek Okullarının internet sayfalarından ulaşılabilecek olan “Staj Dosyası Ön Kapak Sayfası”  ve ödevin sayfalarını oluşturacak örnek “Staj Çalışma Sayfası’ndan oluşmaktadır. Ödev sayfaları öğrenci tarafından çoğaltılarak kullanabilecek ve öğrencinin kendi el yazısı ile doldurulacaktır.

 

Staj İle İlgili Belgeler

Staj ile ilgili belgeleri aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Staj Ödevi Ön Dosyası

Staj Ödevi Çalışmaları Değerlendirme Formu

Staj Ödevi Çalışma Sayfası

Stajdan Sorumlu Öğretim Elemanları Listesi

Program Program Staj Danımanı E-Posta Adresi
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Öğr. Gör. Bige KÜÇÜKEFE bkucukefe@nku.edu.tr
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Öğr. Gör. Sercan GÜLAY sgulay@nku.edu.tr
Turizm ve Otel İşletmeciliği Öğr. Gör. Fazilet AVCU favcu@nku.edu.tr