Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu
2023-06-06

2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Önlisans Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Stadyumunda düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Eşi Selda ŞAHİN, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin UZUNLAR, Tekirdağ NKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Murat TAŞAN, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA, Marmaraereğlisi MYO Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri, akademik ve idari personel, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Üniversitemiz akademisyenlerinin Saygı Yürüyüşü ile başlayan etkinlikte; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Önlisans Programlarından mezun olan öğrenciler kontej halinde seyircileri selamladılar.

Üniversitemiz 2022-2023 akademik yılı ön lisans mezunları adına bir konuşma yapan Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü Öğrencisi Mustafa Berk KIYAK da, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin bir üyesi ve mezunu olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, “Tüm arkadaşlarımız adına eğitim hayatımızda emeği geçen hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından, Bölüm birincilerine ödülleri ve mezuniyet belgeleri takdim edildi. Dereceye giren öğrenciler, mezuniyet kütüğüne isimlerini çaktılar.

Mezuniyet programı geleneksel kep atma töreni ile sona erdi.