2019-12-11

AK Parti İlçe Başkanı Gökmen’den Nezaket Ziyareti

Marmaraereğlisi AK Parti İlçe Başkanı Muhammet GÖKMEN, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Veli SIRIM’ımakamında ziyaret etti. Ziyareti hem bir iade-i ziyaret, hem de Yüksekokul’un ihtiyaçları ve problemlerini bizzat yerinde tespit etme maksadıyla gerçekleştirdiklerini dile getiren GÖKMEN, göreve gelmeleriyle birlikte Yüksekokul’a özel bir ilgi göstereceklerini dile getirdi. Yüksek Okul müdürü Doç. Dr. SIRIM ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Yüksekokul hakkında bilgi verdi. Ziyarette İlçe Başkanı GÖKMEN’e Başkan Yardımcısı Halime DEMİR, Başkan Yardımcısı Murat PALA, Kadın Kolları Başkanı Meral TOPÇU, Cevdet GÜL ve Ekrem ŞENGELEN eşlik etti. Ziyaretin sonunda Yüksekokul’un birimlerinin detaylı olarak tanıtıldığı bir gezi düzenlendi.