2022-11-09

Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuzda 08/11/2022 tarihinde Doç. Dr. Veli Sırım başkanlığında ‘’ Kurumsal Akreditasyon Programı ‘’ konulu akademik kurul toplantısı öğretim görevlilerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Toplantının ana konusu olan kalite süreci ilgili Kalite Birim Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Bige KÜÇÜKEFE tarafından süreç ile ilgili yapılması gerekenler hakkında bilgi verilmiştir. Şu ana kadar yapılan ve yapılması gereken işlemler gözden geçirilmiş, işlemlerin kontrolü sağlanmıştır. Toplantıda Eğitim –Öğretim Komisyonu Başkanı Öğr. Gör. Sevginar NALBANTOĞLU tarafından ÇAP Uygulaması ve Mesleki İşyeri Uygulama Eğitimi hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca, müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. Hakan URUÇ ve Öğr. Gör. Sercan GÜLAY, akademik personellerin özgeçmiş güncellemeleri, toplulukların ve komisyonların oluşturulma süreci ve faaliyetlerin kayıt altına alınması hususunda önem arz eden noktalar üzerinde bilgilendirme yapmıştır. Öneri ve teklifler üzerinde durularak alınan tüm kararlar toplantı tutanağında ayrıntılı bir şekilde belirtilmiştir.