2023-08-22

Azami Süresini Tamamlayan Öğrenciler İçin Ek Sınav Duyurusu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 16/6 maddesine göre azami öğrenim sürelerini doldurmuş (2018 girişli olup bir yıl kayıt donduran ve 2019 girişli olup hiç kayıt dondurmamış olan öğrenciler) olmalarına rağmen mezun olamayan son sınıf öğrencilerinin başarısız oldukları tüm dersler için 2 (iki) ek sınav hakkı bulunmaktadır.

Aşağıda belirtilen tarih aralığında yapılacak ek sınavlara girebilmek için 28.08.2023 tarihi mesai saati bitimine kadar aşağıda yer alan dilekçe örneği Meslek Yüksekokulumuza teslim edilmeli veya aslını sınav günü elden teslim etmek şartı ile okulumuz resmi e-posta adresine (memyo@nku.edu.tr) aşağıdaki dilekçe örneğinin çıktısının alınıp, eksiksiz biçimde doldurulup, ıslak imzalı ve PDF formatında gönderilmelidir. Dilekçenin ulaşıp ulaşmadığı 02822504300 nolu telefondan teyit edilmelidir.

Ek sınavlara girme hakkına sahip öğrenciler ve sınava katılacakları derslerin listesi ile ayrıntılı sınav programı web sitemizde ilan edilecektir.

• I. Ek sınavlar 4-14 Eylül 2023
  • II. Ek sınavlar 18-26 Eylül 2023

Başvuru dilekçesine ulaşmak için tıklayınız.