Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu
2016-01-07

BİR OKULLA BAŞLADIK ÜÇ OKULA ULAŞTIK…



BİR OKULLA BAŞLADIK ÜÇ OKULA ULAŞTIK…

Aralık ayının son haftalarında Bitlis Güzelsu Köyü için başlatılan kırtasiye yardımı kampanyası 24 Aralık 2015 tarihinde yardım kolilerinin Bitlis’e gönderilmesi ile tamamlandı. Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu’nun etkin çalışmalarıyla kampanya, kırtasiye yardımının ötesine geçerek giyim, oyuncak gibi birçok ihtiyaç malzemesinin de kampanya merkezinde toplanmasına neden oldu. Bu süre içinde topluluk, ellerine ulaşan malzemelere ihtiyaç duyan Ardahan Yukarı Gündeş Şehit Şenay İlan İlkokulu’na yardım gönderme hazırlıklarına başladı. Marmaraereğlisi İlçe sakinlerinin de yoğun ilgi gösterdiği kampanyaya yardımlar artıkça üçüncü okul olarak Şırnak Elcani İlkokulu’ndan gelen yardım seslenişine topluluk, kırtasiye, kışlık kıyafet, mont gibi birçok malzemeyi içinde barındıran yeni bir yardım paketiyle ses verdi.

07 Ocak 2015 tarihinde Yüksekokulumuzda kampanyaya katılımda ve katkıda bulunan tüm öğrencilerimiz, Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Veli SIRIM ve Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Hicran Özlem ILGIN ve Öğr. Gör. Hakan URUÇ ile Öğr. Gör. Bige KÜÇÜKEFE ve Öğr. Gör. Hande ÖZOLGUN'un katkılarıyla kolilenen yardım paketi öğrencilerimizin katkılarıyla kargoya verildi.

Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç.Dr. Veli SIRIM, ülke olarak içinde geçtiğimiz bu hassas günlerde Türkiye’nin bir ucundan diğerine bir yardım mesajına ses vermenin önemine dikkat çekerek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğunun çalışmalarına aynı inanç ve azimle devam etmeleri konusunda destek verdi. Diğer yandan Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencisi olan  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu Başkanı Barış TOPRAK ise dördüncü okul için çalışmaların devam ettiğini ve gelecek dönemin ilk paketinin Şubat ayı içinde gönderileceğini belirtti.