2019-11-26

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ŞEN’DEN “ÖĞRETMENLER GÜNÜ” ZİYARETİ

Marmaraereğlisi Belediye başkan Yardımcısı Muharrem Şen, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Veli SIRIM’ı makamında ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik etti.  Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Şenol Osmanoğlu’nun da bulunduğu ziyarette, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. SIRIM, öncelikle ziyaretten dolayı şükranlarını ifade ettikten sonra, aynı ilçeye hizmet eden bir eğitim kurumu olarak ilçe belediye yönetimiyle olan diyaloğun güçlendirilmesinin önemi üzerinde durdu. İlçe Belediyesi’nin Yüksekokul’un ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli katkıları olduğunu dile getiren Doç. Dr. Sırım, bu katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdikten sonra Yüksekokul hakkında detaylı bilgi verdi. Ziyaretin ardından bizzat Belediye Başkan yardımcısı tarafından eğitim kadromuza hediye takdimi gerçekleştirildi.