Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu
2016-06-06

MARMARAEREĞLİSİ MYO 2015-2016 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ…



Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 03 Haziran 2016 Cuma günü, Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda Malkara Meslek Yüksekokulu ve Muratlı Meslek Yüksekokulu ile ortaklaşa düzenlenen coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.

             Mezuniyet Törenine, NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kemal SEZGİNTÜRK, NKÜ Muratlı MYO Müdürü Prof. Dr. Ömer ÖKSÜZ, NKÜ Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Kadir Ertürk, , NKÜ Marmaraereğlisi MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veli SIRIM, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Fehmi DUMAN, Öğretim Görevlileri, mezun öğrenciler ve öğrencilerimizin aileleri katıldı.

            Prof. Dr. M. Kemal SEZGİNTÜRK yaptığı açılış konuşmasında, “Sevgili gençler, sizler ülkemize yeni ve güçlü enerjiler katacak gençlerimizsiniz. Sizleri Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılâplarına, çağdaş, demokratik değerlere bağlı, tarihini bilen, ilmin üstünlüğünü benimseyen, okuyan ve araştıran bireyler olarak yetiştirmek için özveri ile çalıştık. Bugün alacağınız diplomaları Ülkemiz ve geleceğiniz için en iyi bir şekilde değerlendirerek Namık Kemal Üniversitesini gururla temsil edeceksiniz” dedi.

            Törende; Meslek Yüksekokulumuzda okul derecesine giren öğrencilerimize plaketleri Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Fehmi DUMAN ve Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Veli SIRIM tarafından verildi. Bölüm derecelerine giren öğrencilere ise plaketleri Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Hicran Özlem ILGIN ve Öğr. Gör. Hakan URUÇ tarafından verildi. Tören mezun öğrencilerimizin kep atmaları ve ailelerin coşkulu eşlikleriyle sonuçlandı.

            Mezun öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar dileriz.