2022-11-03

MEMYO Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Topluluğu 205. Yardım Kampanyasını İhtiyaç Sahipleriyle Buluşturdu.

Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Topluluğu 205. Yardım kampanyasını Diyarbakır Ergani'deki ihtiyaç sahipleriyle buluşturdu. Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin hazırladığı ve sürdürdüğü yardım kampanyasında 50 kişinin kırtasiye ihtiyacı karışılandı. Ayrıca 10 adet de bot ayakkabı gönderildi.

Trakya’dan tüm Türkiye’ye uzanan yardım eli MEMYO Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Topluluğu, her geçen gün minik öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Diyarbakır Ergani'deki öğrenciler,  Üniversite öğrencilerine, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM’a, öğretim görevlileri, Hakan URUÇ’a, Sercan GÜLAY'a, Sevginar NALBANTOĞLU'na ve Yarkın ÇELİK’e, teşekkür ederek sevgilerini ilettiler.