2019-10-17

MEMYO Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü’nden 5 Yeni Kampanya

Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri tarafından 2019-2020 akademik yılının ilk yardım kampanyası gerçekleştirildi. Yardım kampanyası kapsamında Afyon Şuhut’ta bulunan okula 14 kişilik oyuncak yardımı,Hakkari Yüksekova'da bulunan Çalımlı Mezrası'na 15 kişilik kırtasiye yardımı, Harran Şanlıurfa’da bulunan Yukarı Yarımca Köyün’de okuyan 20 öğrenciye ayakkabı ve kırtasiye malzeme yardımı, Erzurum Hınıs Göller Anaokulu’nda bulunan 15 öğrenciye oyuncak yardımı ve Tekirdağ Süleymanpaşa ilçemizdeki Mevlana İlkokulu’nda yürütülen “Karanlıklar Aydınlık Olsun” projesi kapsamında 30 kişilik oyuncak ve kırtasiye malzemesi gönderildi.

MEMYO Sosyal  Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri ve hocaları tarafından yürütülen yeni dönemin ilk beş kampanyası, minik öğrencilerin yüzünü güldürdü. Geleceğimiz olan minik yürekler, Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu’na teşekkürlerini fotoğraflarıyla bildirdi.

MEMYO Sosyal  Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü'nün yaptığı tüm yardım kampanyaları için alttaki linki tıklayınız.