2023-11-13

MEMYO Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu 207. Kampanyasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Taşan ile Birlikte Gerçekleştirdi.

Trakya’dan tüm Türkiye’ye uzanan yardım eli MEMYO Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu 207. Kampanyasını gerçekleştirdi.

207. sosyal sorumluluk kampanyası ile Van Başkale ilçesindeki ihtiyaç sahiplerine 15 adet mont ve 25 adet kırtasiye malzemesi gönderildi. Kargoların paketlenmesinde Tekirdağ NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hakan URUÇ, Öğr. Gör Sercan GÜLAY Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Dr. Serkan AYDIN, öğrenci topluluğu başkanı Tülay ALTUNBAŞ ve topluluk öğrencileri yer aldı.