2022-12-16

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet ATA, 19. İstanbul Gastronomi Festivali’ne Katılacak Olan Yarışma Ekibine Destek Ziyaretinde Bulundu

23-25 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Tuzla Marina’da gerçekleştirilecek 19. İstanbul Gastronomi Festivali’ne yarışmacı olarak katılacak olan MEMYO Gastronomi ekibi hazırlıklarını durmaksızın sürdürüyor. Yarışmaya çok az bir zaman kala, MEMYO Gastronomi Ekibimizin sponsorluğunu üstlenen Marmaraereğlisi Belediyesi Başkanı Hikmet ATA, yarışmacı öğrencilerimize destek için Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Belediye başkan yardımcısı Sinem ÖZÜPEK’in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan URUÇ, ekibi yarışmaya hazırlayan Yüksekokulumuzun Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Sami AVCU, aynı bölüm öğrencileri Mert KESKİN, Ayşegül MUTLU,  İkra AK, Rümeysa ÇİFTÇİ ve İrem DEMİRAY yarışma ve sürdürdükleri hazırlıklar hakkında bilgi verdi.  Gastronomi Ekibi üyeleri yarışmadan birden fazla alanda dereceyle geleceklerine inandıklarını, bu inançlarını “Kazanmaya Hazırız!” şeklinde sloganlaştırdıklarını söylerken, başkan Hikmet ATA, bu ve benzeri her türlü organizasyonda Yüksekokul’a olan desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Uruç da, daha önceden pek çok projede olduğu gibi, bu yarışma vesilesiyle sağladıkları çok önemli sponsorluk desteğinden dolayı belediye başkanı Hikmet ATA’ya teşekkür etti.