2021-11-16

Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan GÜRBÜZEROL’dan Yüksekokulumuza Nezaket Ziyareti

Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan GÜRBÜZEROL, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sıcak bir ortamda gerçekleşirken, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM tarafından, okul hakkında detaylı bilgi verildi. Ziyaretin devamında okulun tüm bölümlerinın tanıtımın yapıldığı bir gezi gerçekleştirildi. Bu esnada bir sınıfı ziyaret eden Kaymakam GÜRBÜZEROL, öğrencilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Yüksekokul binasında öğrencilere her türlü eğitim imkanının sunulduğunu ifade eden GÜRBÜZEROL, tüm Yüksekokul akademik ve idari kadrosuna yaptıkları çalışmalar ve sergiledikleri gayretlerden dolayı teşekkür etti.