2019-10-03

Marmaraereğlisi MYO 2019-2020 Akademik Yılı Oryantasyon Programını Gerçekleştirdi

2019-2020 Akademik yılı oryantasyon programı 01.10.2019 tarihinde saat 10:30'da Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleşti. Programa  tüm akademik personel ve öğrenciler davetli olarak katıldılar. Birinci sınıf öğrencilerimizin ilgisi ile karşılanan toplantıda, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM bir konuşma gerçekleştirdi.

Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hakan URUÇ tarafından yeni öğrencilerimize Yüksekokulumuz eğitim ve öğretim sistemi, üniversite yaşamı, yönetmelikler, idari yapı, sosyal olanaklar ve topluluklara ilişkin bilgilerin verildiği bir sunum yapıldı. Sunumun ardından MEMYO Müzik Grubunun konseri ile oryantasyon toplantısı tamamlandı.

Yüksekokulumuza yeni katılan tüm öğrencilerimize akademik yaşamlarında başarılar dileriz.