2021-10-12

Marmaraereğlisi MYO 2021-2022 Akademik Yılı Oryantasyon Programını ve 2020-2021 Yılı Mezuniyet Törenini Gerçekleştirdi

2020-2021 Akademik yılı oryantasyon programı 12.10.2021 tarihinde saat 11:00'da Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa  tüm akademik personel ve öğrenciler davetli olarak katıldılar. Birinci sınıf öğrencilerimizin ilgisi ile karşılanan toplantıda, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM bir konuşma gerçekleştirdi.

Öğretim Görevlisi Yarkın ÇELİK tarafından yeni öğrencilerimize Yüksekokulumuz eğitim ve öğretim sistemi, üniversite yaşamı, yönetmelikler, idari yapı, sosyal olanaklar ve topluluklara ilişkin bilgilerin verildiği bir sunum yapıldı. Sunumun ardından mezun öğrencilerimizden Özgür BALCI okulda geçirdiği güzel anıları, üniversite sonrası eğitimi ve yaşantısını aktararak üniversiteye yeni başlayan arkadaşlara başarılar diledi.

Daha sonrasında 2020-2021 yılı mezun olan ve bölümde dereceye giren Marmaraereğlisi MYO öğrencilerine bölüm öğretim görevlileri tarafından Onur Belgesi verilerek mezuniyet fotoğrafı çektirildi. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM tarafından öğrencilere iyi dileklerin ardından oryantasyon eğitimi ve mezuniyet töreni sona erdi.