2023-12-28

Marmaraereğlisi MYO Trakya Kariyer Fuarına Katıldı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde, Trakya Üniversiteler Birliğine üye Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile başta Edirne Valiliği olmak üzere Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Balıkesir Valilikleri iş birliğiyle düzenlenen Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde 27-28 Aralık 2023 tarihlerinde Edirne'de düzenlenen Trakya Kariyer Fuarı'nda, staj imkanları ve mezuniyet sonrası iş imkanları hakkında bilgiler verildi. Öğrenciler, sektör temsilcileriyle sohbet ederek kariyer planlamaları konusunda fikir alışverişinde bulundular. Trakya Kariyer Fuarı'na katılım sağlayan Yüksekokul öğrencileri, fuardan memnun olduklarını belirterek, sektör temsilcileriyle bir araya gelme fırsatı buldukları için şanslı olduklarını ifade ettiler.