2022-10-11

Marmaraereğlisi MYO ile Halk Eğitim Merkezi arasında düzenlenecek kurslar hakkında görüşme yapıldı

Marmaraereğlisi MYO öğrencilerine yönelik gerçekleştirilmesi planlanan kurslarla ilgili olarak İlçe Halk Eğitim Merkezi müdürü Enver TERZİ ile makamında bir görüşme gerçekleştirildi. Görüşmede Marmaraereğlisi Müdür V. Doç. Dr. Veli SIRIM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eşref HIZLI, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gr. Hakan URUÇ, Şube Müdürü Şenol AVCI, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Enver TERZİ hazır bulundu. Görüşme esnasında Güz döneminde açılması planlanan Yabancı Dil, Devlet Memurluğuna Giriş, Futbol ve Voleybol kurslarıyla ilgili yapılması gerekenler üzerinde durulurken, Yüksekokul, Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilebilecek işbirliği imkanlarına dair hususlar üzerinde de duruldu.