2023-09-26

Marmaraereğlisi MYO’dan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne Ziyaret

Marmaraereğlisi MYO öğrencilerine yönelik gerçekleştirilmesi planlanan kurslarla ilgili olarak İlçe Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne yeni atanan Şener ÖZBEN ile makamında bir görüşme gerçekleştirildi. Görüşmede Marmaraereğlisi Müdür V. Doç. Dr. Veli SIRIM, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan URUÇ,  Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gr. Sercan GÜLAY,  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şener ÖZBEN ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mücahit İsmail TIRTIL hazır bulundu. Görüşme esnasında Güz Yarıyılında açılması planlanan Yabancı Dil, Devlet Memurluğuna Giriş, Futbol ve Voleybol kurslarıyla ilgili yapılması gerekenler üzerinde durularak, Yüksekokulumuz ile Halk Eğitim Merkezi arasında gerçekleştirilebilecek işbirliği imkanlarına dair hususlar üzerinde görüş alışverişi gerçekleştirildi.