Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu
2023-10-17

Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Dersi Gerçekleştirildi



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Dersi, Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamı Sayın Gökhan GÜRBÜZEROL’un da katılımı ve verdiği ‘İlk Ders’ ile gerçekleşti.

Marmaraereğlisi MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet ATA, Marmaraereğlisi MYO Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM, Jandarma İlçe Komutanı J. Üsteğmen Ceyhun KOŞTU, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet KAYA, İlçe Müftüsü Ahmet BÜYÜKGÜL, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, akademisyenler, idareciler ve öğrenciler katıldı.

Program İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından, Üniversitemiz öğrencisi Samet BAYRAK, Marmaraereğlisi MYO için hazırlamış olduğu video gösterimini sundu.

Programın açılışında konuşma yapan Marmaraereğlisi MYO Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM, “Bu eğitim öğretim yılının Yüksekokulumuz, üniversitemiz ve tüm ülkemiz için hayırlara, başarılara, sağlıklı nice güzel günlere vesile olmasını diliyorum. Akademik Açılış Yılı Dersi’nin, özellikle öğrencilerimiz açısından hayatlarının önemli bir köşe taşı ve dönüm noktası olacağına gönülden inanıyorum. Yüksekokulumuzu teşrifiniz ve sunacağınız açılış dersi için tekrar teşekkür ediyor, en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

2023-2024 Akademik Yılı Açılış Dersi’ni veren Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamı Sayın Gökhan GÜRBÜZEROL, öğrencilerin kendilerini kültürel, sosyal, sportif ve akademik alanlarda geliştirmelerini, teknolojiyi kendi yararlarına kullanmaları gerektiğini ve yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Program sonunda Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamı Sayın Gökhan GÜRBÜZEROL’a Teşekkür Belgesi takdim edildi.