2023-06-07

Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Engelsiz Üniversite Ödülünü Bir Kez Daha Kazandı

Üniversitelerde engelsiz bir ekosistemin oluşturulmasını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen 2023 Yılı Engelsiz Üniversiteler Ödüllerini kazananlar YÖK’te düzenlenen törenle YÖK Başkanı Erol ÖZVAR tarafından açıklandı.

56 üniversitenin 295 bayrak ile ödüllendirildiği törende Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin 9 fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu Mekânda Erişilebilirlik (Turuncu Bayrak) ödülünü aldı. En çok bayrak alan üniversiteler arasında da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Ege Üniversitesi ile birlikte 9’ar bayrakla 7. sırada yer aldı.

Engelsiz Üniversite Ödülleri 2023 kapsamında Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu binamız, Mekânda Erişim ile Turuncu Bayrak ödülü almaya hak kazandı.