Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu
2023-11-14

Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulunda “Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes” Etkinliği Kapsamında 200 Fidan Toprakla Buluşturuldu



Bu yıl “Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes” sloganıyla kutlanan Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla hayata geçirilen fidan dikme etkinliği Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Kampüs alanında gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Anısına, hem geleceğe hem de Cumhuriyete nefes olma adına Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN himayelerinde ve Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından her yıl geleneksel getirilen Fidan Dikim Töreni Türkiye’nin 81 il ve 922 ilçesinde fidan dikim etkinlikleriyle gerçekleştirildi. Marmaraereğlisi’ndeki etkinlik Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu kampüs alanında gerçekleştirilirken, etkinliğe İlçe Kaymakamı Sayın Gökhan GÜRBÜZEROL, Belediye Başkanı Sayın Hikmet ATA, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM, ilçe protokolü, akademisyenler, öğrenciler ve ilçe halkı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende İlçe Kaymakamı Sayın Gökhan GÜRBÜZEROL tarafından etkinliğe dair bir konuşma gerçekleştirildi. Konuşmanın ardından Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü tarafından sağlanan 200 fidanın dikimi yapıldı. Başta ilçe Kaymakamı ve ilçe prokol üyeleri olmak üzere, Yüksekokul yönetimi, akademik ve idari kadro, öğrenciler ve Marmaraereğlisi sakinleri tarafından 200 fidan toprakla buluşturuldu.