2020-02-17

Marmaraereğlisi Müftüsü ve İlçemizdeki Din Görevlilerine Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü Faaliyetleri Hakkında Bilgilendirme Yapıldı

Mamaraereğlisi Müftüsü Muhammet Ali ÖZER ve ilçemizdeki din görevlileri Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Yüksekokulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü faaliyetleri hakkında Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM bilgilendirme konuşmasını gerçekleştirdi. Kulüp faaliyetleri hakkında Öğr. Gör. Yarkın ÇELİK ve Öğr. Gör. Sercan GÜLAY sosyal yardım kampanya süreçlerini ziyaretçilerine sunum yoluyla aktardı.

Mamaraereğlisi Müftülüğü ve Yüksekokulumuz tarafından gerçekleştirilen toplantı sonrasında İlçemiz ve Türkiye için yardım kampanyalarının genişletilmesi konusunda çalışmalar başlatılmıştır.

Son olarak Doç Dr. Veli SIRIM Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün amacının "Trakya'dan bütün Türkiye'ye uzanan yardım eli olarak  çocukların yüzünü güldürmek" olduğunu söyledi.