2019-11-25

Mezun Bilgi Sistemi

Siz değerli mezunlarımızla iletişimimizi sürdürmek ve daha da güçlendirmek için yaptığımız bu sayfada sizler için gerçekleştirilecek etkinlik ve projeler ile haber ve duyurulara yer verilecektir. Üniversitemiz başarılı insanları bir araya getiren, modern eğitim ve araştırma olanakları sunarak öğrencilerine her türlü desteği sağlayan üretken bir üniversite olmaya devam ediyor. Siz değerli mezunlarımız Üniversitemizden aldığınız bilgi ve tecrübeler ışığında Namık Kemal Üniversitesi’ nin ismini Ülkemizin sayılı Üniversiteler arasında yer almasına her zaman katkıda bulundunuz. Bu büyük bir ailenin parçası olan sizleri Üniversitemize bekliyor ve deneyimlerinizi, başarılarınızı bizimle paylaşmanızı temenni ediyorum.

Sizlerle olan iletişimimizi kesintisiz sürdürebilmek ve hem sizin yaptığınız çalışmalardan hem de Üniversitemizin yaptığı çalışmalardan haberdar olmanızı sağlayabilmek için yapılan bu sayfanın amacına ulaşmasını diliyorum.