2024-03-04

Muhasebeciler Haftası Kapsamında TURMOB Ziyaret Edildi

Muhasebeciler Haftası etkinlikleri kapsamında, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hakan Uruç ve Öğr. Gör. Sercan Gülay ile Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bige Küçükefe ve Öğr. Gör. Dr. Pınar Avcı, TURMOB İlçe Temsilcisi SMMM Tamer Altındağ’ı ziyaret etti.

Ziyarette Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı ile ilgili paydaşımızın beklentileri, önerileri ve görüşleri ele alındı. Programın müfredatı, staj imkanları ve iş dünyası ile bağlantıları gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

TURMOB İlçe Temsilcisi SMMM Tamer Altındağ, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı’nın iş dünyası ile yakın ilişkiler kurması ve müfredatını güncel tutmasının önemini vurguladı. Altındağ, TURMOB olarak programa her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.