2020-06-06

Staj Bilgilendirme Duyurusu

COVID-19 salgını dolayısı ile 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ile sınırlı kalmak koşuluyla zorunlu ve isteğe bağlı yaz stajı 20.05.2020 tarihli Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ilgili Senato kararı uyarınca Meslek Yüksek Okullarında ÖDEV UYGULAMASI şeklinde uzaktan eğitim olarak gerçekleştirilecektir.

KOVİD-19 Salgınından önce 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı staj faaliyeti için varsa anlaştığınız kamu veya özel kurumlara stajınızı yapamayacağınızı dair bilgi iletmeniz, kurumların çalışmalarını aksatmaması açısından yararlarına olup, size de güven kazandıracaktır.

STAJ TAKVİMİ

• 15-19 Haziran 2020 Staj başvurularının yapılması: Staj başvurusunda bulunacak öğrenciler tarafından Meslek Yüksek Okulu internet sayfasındaki “Staj Başvuru Formu” doldurularak Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu bölüm danışman hocaları resmi e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. (Danışman Hocalaların e-posta adresi altta belirtilmiştir)
  • 22-26 Haziran 2020 Staj başvurularının değerlendirilmesi: Staj başvuruları Program Staj Danışmanı tarafından değerlendirilerek, staj yapması uygun görülen öğrenciler Marmaraereğlisi Meslek Yüksek Okulu’nun resmi internet sayfasında ilan edilecektir.
  • 21 Ağustos 2020 Staj yerine geçecek ödevlerin teslimi için son tarih: Staj yerine geçecek ödevler hem UZEM (ALMS) üzerinden öğrenciler tarafından sisteme hem de ilgili Program Staj Danışmanının e-posta adresine gönderilecektir.

Staj ödevini oluşturacak evrak: Staj başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin Staj başvuru formunu doldurarak Danışman Hocalaların e-posta adresine  göndermesi gereklidir. Staj yerine geçecek ödevler UZEM(ALMS) üzerinden öğrenciler tarafından sisteme yüklenecek veya ilgili Program danışmanının (Staj Amiri) e-posta adresine gönderilecektir. Staj ödevini oluşturacak evrak; kapak sayfası (Form 1) ile Staj Çalışmaları Değerlendirme Formu (Form 3) ve ödevin sayfalarını oluşturacak şablon ödev sayfasından oluşmaktadır. Bu evrakların ilgili kısımları öğrenciler tarafından doldurulacaktır. Bilgisayar imkanı bulunmayan ve ödevlerini elle yazacak öğrenciler, şablon ödev sayfaları yerine boş A4 kağıtlarını kullanabilirler.

Staj İle İlgili Belgeler

Staj ile ilgili belgeleri aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Staj Ödevi Ön Dosyası

Staj Ödevi Çalışmaları Değerlendirme Formu