2023-08-24

Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimize Duyuru

T.C.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi

Elektronik kayıtlar (e-devlet) :

2023-YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri :

28 – 30 Ağustos 2023 tarihleri arasında e-devletten yapılabilecektir.

2023YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 28 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Elektronik kayıtlar ise e devlet üzerinden 28-30 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrencilerimiz e-devletten e-kayıt işlemini gerçekleştirdikten sonra ,oluşacak kayıt belgesini dersler başlarken 25 Eylül 2023 tarihinde Meslek Yüksekokulumuza getirmesi yeterli olacaktır.

Meslek Yüksekokulumuza yeni yerleşen ve kayıt olan 1.Sınıf Öğrencilerinin ders kayıtları 2023-2024 Güz Dönemi otomatik olarak Üniversitemizce yapılacaktır.25 Eylül 2023 tarihinde dersler başladığı gün Meslek Yüksekokulumuza gelmeleri yeterli olacaktır.

Yeni öğrencilerimiz 2023-2024 Bahar dönemi ders kayıt tarihlerinde (05-09 Şubat 2024) kendi ders seçimini yetki tanımlanacak olan e-üniversite otomasyon sisteminden yapacaktır.

Yurt Başvuruları İçin

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) : https://kygm.gsb.gov.tr/YurtMudurlukleri

Manuel (Yüz yüze) Kayıt işlemleri: 28 Ağustos - 1 Eylül 2023 tarihleri arasında Meslek Yüksekokulumuza yapılacaktır.

Manuel Kayıtlarda öğrencilerimizin Meslek Yüksekokulumuza getirmesi gereken belgeler :

1- Öğrencinin mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ve fotokopisi ,diploma aslı ve onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.

2-İki adet Fotoğraf.

Tüm Öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.