2023-10-10

Yüksekokulumuzda yeni kayıt olan öğrencilerimize oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuza yeni kayıt olan öğrencilerimize yönelik 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı oryantasyon programı 9 Ekim 2023 tarihinde saat 12.30'da  gerçekleştirildi.

Oryantasyon eğitimi programı kapsamında, dekanlık, yeni kayıt olan öğrencilere üniversitenin, yüksekokulumuz ve bölümlerin iş ve işleyişleri, akademik ve idari birimlerin, öğrenci işlerinin tanıtımı, akademik sınıf danışmanlığı, öğrenci el kitabı, eğitim-öğretimle ilgili mevzuatlar, çift ana dal, İşletmede mesleki eğitim, ders müfredatı, NKUZEM sistemi, kariyer olanakları, Erasmus, Mevlana programları, öğrenci temsilciliği sistemi, öğrenci memnuniyet anketlerine katılım ve iletişim yöntemleri gibi konularda bilgi verilmiştir.